Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Als wij niet aan uw verwachtingen voldoen…

Wij doen er alles aan om u op de beste manier te helpen. Bent u ondanks onze inspanningen toch niet tevreden, dan lossen we uw klacht graag op. Daarvoor neemt u het beste zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op.

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over bijvoorbeeld de inhoud van onze dienstverlening, de snelheid waarmee we iets afhandelen, de nota die u ontvangen heeft of een andere zaak. Laat het ons dan vooral weten, zodat we uw klacht snel kunnen oplossen.

Klachten oplossen, zo doen we dat

Wij horen graag in een persoonlijk gesprek wat uw bezwaren en/of vragen zijn. Onze ervaring leert dat zo’n gesprek vaak al voor veel verheldering zorgt – en daarmee voor een snelle oplossing. Vraag tijdens het gesprek gerust goed door, bijvoorbeeld als een juridische term u niet helemaal duidelijk is. Dat geeft ons de gelegenheid om zaken goed toe te lichten. Waar nodig zullen we concrete afspraken met elkaar maken om misverstanden in de toekomst te voorkomen. Het is onze bedoeling dat u een goed gevoel overhoudt aan ons gesprek.

Als extra hulp nodig is

In een enkel geval komt het voor dat we er al pratende niet uitkomen samen. U kunt dan de Koninklijk Notariële Beroepsorganisatie (KNB) vragen om te bemiddelen. Deze tussenkomst is onpartijdig en gebeurt door schriftelijke uitwisseling van standpunten. Meestal komen we dan alsnog tot een goede oplossing. Is het niet het geval, dan kan de Geschillencommissie Notariaat de kwestie beoordelen. Deze commissie is onpartijdig en doet een uitspraak waar we ons beiden aan moeten houden. Het inschakelen van een geschillencommissie is laagdrempelig, snel en goed(koop) en maakt een gerechtelijke procedure (vaak) overbodig.

klacht

Voldoen wij niet aan uw verwachtingen? Neemt u dan a.u.b. zo snel mogelijk contact met ons op. We ondernemen dan direct actie.

 

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.