Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Algemeen en downloaden folders

U start een onderneming of u neemt een bedrijf over? Het kiezen van de juiste rechtsvorm is daarbij van groot belang. Gaat u alleen ondernemen of met anderen? Is het mogelijk om u privévermogen te beschermen tegen de risico’s van uw bedrijf? De notaris kent namelijk de voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen en zoekt met u naar de geschikte vorm. De juristen van Ouwerkerk Notariaat stellen akten op met de statuten voor een BV of maken de overeenkomst waarin aandeelhouders of maten hun onderlinge afspraken vastleggen. Dus kom gewoon eens langs voor een gratis oriënterend gesprek. Juist als starter is dat belangrijk.

Als gevorderd ondernemer bent u gewend risico te nemen en zelf te beslissen. Toch kan het goed zijn om eens in gesprek te gaan met een onpartijdig notaris die u, door de jaren heen, kan ondersteunen als juridisch adviseur en als klankbord. Hebt u wel eens nagedacht over de vervelende situatie waarbij u niet zelf meer in de gelegenheid bent om uw bedrijf te leiden, bijvoorbeeld door een ongeluk of hersenbloeding? Wie neemt dan belangrijke taken van u over? Wie is er dan handelingsbevoegd? Er zijn juridische mogelijkheden om u, uw bedrijf en familie te beschermen, bijvoorbeeld met een levenstestament. U bent van harte welkom om hierover eens met ons van gedachten te wisselen. We kunnen dan ook kijken of uw statuten nog up-to-date zijn. Samen bouwen we aan een relatie waar u wat aan hebt; zowel zakelijk als privé.

Ook wanneer u een vereniging of stichting wilt oprichten bent u bij Ouwerkerk Notariaat aan het goede adres. Het oprichten daarvan gaat namelijk via een notariële akte. In de akte worden de statuten van de rechtspersoon vastgelegd. Maar welke vorm is het meest geschikt voor de activiteit die u wil ontplooien? Een vereniging, met leden die bepaalde bevoegdheden hebben of juist een stichting met enkel een bestuur en eventueel een raad van toezicht. Kom gerust (samen) langs om te zien welke vorm het beste bij uw ideeën past.

Downloads

Hoe regel ik mijn nalatenschap?
Hoe regel ik mijn nalatenschap?

Wilt u zelf bepalen hoe uw nalatenschap wordt verdeeld? Lees hierin hoe u dat doet en hoe de notaris u daarbij kan helpen.

> Download PDF
Wie geeft u het vertrouwen?
Wie geeft u het vertrouwen?

Alles over het levenstestament, de volmacht en het testament en in welke situaties dit van belang is.

> Download PDF

Direct een afspraak maken? Wij bellen u.

Komt het u beter uit wanneer wij u bellen voor informatie, advies of een afspraak? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

  Vraag offerte aan

  Wilt u even met ons overleggen? De koffie staat altijd klaar.

  Maak een afspraak

  Blijf op de hoogte

  Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

   Contact

   Bezoekadres
   Boyleweg 8
   3208 KA Spijkenisse

   T 0181 627 027
   F 0181 627 044
   E info@ouwerkerknotariaat.nl

   Openingstijden

   Maandag t/m vrijdag
   08:45 – 12:30 uur
   13:15 – 17:00 uur

   Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.