Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Samenwerking

nissewaardwoont_220x220Ben jij op zoek naar een nieuwbouwhuis of zelfbouwkavel in Nissewaard, of naar een bestaand huis? Kijk dan op . Daar vind je een overzicht van actueel en bijzonder aanbod (koop en huur) en ook veel andere informatie over wonen en leven in Nissewaard.

Nissewaard is een veelzijdige en kindvriendelijke gemeente, met schilderachtige dorpskernen, grootstedelijke voorzieningen, veel moderne architectuur, een fantastisch groen en waterrijk achterland en betaalbaar woningaanbod, zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Ga naar het woningaanbod in Nissewaard

Plaatje website

Sla drie vliegen in één klapp!
Met trots presenteren wij samen met de partners Rabobank en Toussaint + van Wijk makelaardij, 3-in-1 klapp! Elke laatste zaterdag van de maand staan wij samen met de makelaar en hypotheekadviseur van Spijkenisse van 11.00 tot 15.00 uur vrijblijvend voor je klaar voor deskundig advies over jouw koopplannen. Zo sla je drie vliegen in één klapp en dat bespaart je veel tijd. Kom de laatste zaterdag van de maand langs, dan wordt ook jouw eigen groepsapp direct aangemaakt! Je makelaar, hypotheekadviseur en notaris zijn dan met     een persoonlijke groepsapp 24/7 beschikbaar voor al jouw woonvragen.

Ga naar de website van 3-in-1 klapp!

Content marketing is niets nieuws, eigenlijk al heel oud. Het zit in ons DNA. Het is zoiets als denken als een uitgever en daarbij helpen we jouw bedrijf. Klanten meer als publiek gaan zien en minder als een prospect: audience first noemen we dat. Elke dag maken we ons druk om de mooiste content te bedenken, geweldige rubrieken, creatieve invalshoeken, mooie interviews, prachtige verhalen. Want ieder bedrijf heeft een doorlopend verhaal. We zijn uitgevers achter de schermen. Je ziet ons niet, maar kent ons wel.

Ga naar de website van Hans Luiken

sbb-beeldmerk

Ouwerkerk Notariaat is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Ga naar de website van SBB

nationalenotaris

Ouwerkerk Notariaat is aangesloten bij Nationale Notaris.

Direct een afspraak maken? Wij bellen u.

Komt het u beter uit wanneer wij u bellen voor informatie, advies of een afspraak? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

  Vraag offerte aan

  Wilt u even met ons overleggen? De koffie staat altijd klaar.

  Maak een afspraak

  Blijf op de hoogte

  Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

   Contact

   Bezoekadres
   Boyleweg 8
   3208 KA Spijkenisse

   T 0181 627 027
   F 0181 627 044
   E info@ouwerkerknotariaat.nl

   Openingstijden

   Maandag t/m vrijdag
   08:45 – 12:30 uur
   13:15 – 17:00 uur

   Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.