Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Ben jij die kandidaat-notaris die ons team komt versterken?

Ouwerkerk Notariaat is gevestigd in Spijkenisse (gelegen onder Rotterdam). Wanneer je wilt werken bij een modern en informeel kantoor, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Bij ons kantoor werken nu 1 notaris, 1 toegevoegd notaris, 1 kandidaat-notaris, 2 klerken en 15 overige medewerkers in een up-to-date kantooromgeving.

We willen ons team uitbreiden met iemand die goede (vak)kennis combineert met ervaring in de familiepraktijk en het ondernemingsrecht.

We zoeken een kandidaat-notaris die ondernemend en commercieel is, ontspannen, praktisch en flexibel is ingesteld en een positieve (werk)houding heeft. Je bent juridisch scherp, pro-actief, werkt efficiënt en staat stevig in je schoenen. Een afgeronde beroepsopleiding heeft onze voorkeur maar is niet noodzakelijk.

We werken zowel met Quantaris als met EPX en Notarisdossier en wanneer je daar ervaring mee hebt is dat een pré. In deze functie betreffen je werkzaamheden o.a. het uitwerken van dossiers van de (toegevoegd) notaris en senior kandidaat-notaris alsmede het begeleiden/aansturen van de medewerker familiepraktijk. Je hebt interesse in en/of ervaring met werkzaamheden in het kader van het afwikkelen van nalatenschappen.

Onze werktijden zijn flexibel en aan te passen aan jouw persoonlijke situatie zodat werk en privé, daar waar mogelijk, op elkaar afgestemd kunnen worden.

We zijn gevestigd in het centrum van Spijkenisse (gemeente Nissewaard) in een van binnen en buiten gerenoveerd kantoor. Door de uitstekende verbindingen is Spijkenisse vanuit de regio en ver daarbuiten goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (ons kantoor is 5 minuten lopen van de metro).

Is het tijd voor iets nieuws en wil je verder groeien op een kantoor met mogelijkheden? Stuur dan een email naar drs. Nicoletta F. van Oel, kantoormanager, via: nicoletta@ouwerkerknotariaat.nl.

Ervaring in het notariaat is hierbij een vereiste. Sollicitaties die hier niet aan voldoen worden niet in het selectieproces meegenomen.

vacature kandidaat-notaris

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.