Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Even kennismaken met mr. Ron Ouwerkerk

Goed om nader kennis te maken! Mijn naam is Ron Ouwerkerk en ik ben sinds 2008 notaris in Spijkenisse. Op 1 maart van dat jaar ben ik notaris Gores opgevolgd. Het kantoor zit nog steeds in hetzelfde pand maar nu 1 etage hoger en zowel het pand als het kantoor zien er na een renovatie weer helemaal up-tot-date uit.

Zelf ben ik notarieel recht gaan studeren omdat ik graag mensen wil helpen en begeleiden om bij belangrijke beslissingen in het leven een steun in de rug te kunnen zijn. Het liefst in een modern kantoor waar een informele sfeer heerst en waar iedereen zich thuis voelt. Dat dit is gelukt maakt mij trots!

Ik heb bewust gekozen voor een algemene stadspraktijk wat ook kan betekenen dat, indien het in uw belang is, wij in uitzonderlijke gevallen contact zullen opnemen met een collega notaris die gespecialiseerd is in het onderwerp waarop uw vraag betrekking heeft en desnoods zullen wij dan doorverwijzen. Optimale advisering aan u is daarbij ons uitgangspunt.

Sinds 2015 is Mireille van Kleij als toegevoegd notaris aan Ouwerkerk Notariaat verbonden (hiervoor werkte zij al als kandidaat-notaris bij ons kantoor). Samen met haar en met mijn echtgenote Nicoletta van Oel, die tevens kantoormanager is, vormen wij een hecht team dat met alle medewerkers gezamenlijk ervoor wil zorgen dat uw zaken met betrekking tot uw leven, uw woning, uw zaak of uw nalatenschap goed vastliggen voor de toekomst.

Ik nodig u dan ook van harte uit om bij ons langs te komen wanneer u zaken wilt bespreken die u graag wil laten vastleggen.

 


Misschien is dit ook interessant voor u:

Ons team Contact

Direct een afspraak maken? Wij bellen u.

Komt het u beter uit wanneer wij u bellen voor informatie, advies of een afspraak? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

  Vraag offerte aan

  Wilt u even met ons overleggen? De koffie staat altijd klaar.

  Maak een afspraak

  Blijf op de hoogte

  Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

   Contact

   Bezoekadres
   Boyleweg 8
   3208 KA Spijkenisse

   T 0181 627 027
   F 0181 627 044
   E info@ouwerkerknotariaat.nl

   Openingstijden

   Maandag t/m vrijdag
   08:45 – 12:30 uur
   13:15 – 17:00 uur

   Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.