Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Is uw huis al energiezuinig? Zo pakt u het aan

Duurzaam wonen is hot! Nu we allemaal van het gas af moeten, zullen we andere manieren moeten verzinnen om ons huis warm te houden. Maar hoe doet u dat?

De Rabobank hield onlangs een woonenquête, waarin 78% van de ondervraagden aangaf interesse te hebben in zonnepanelen. Een kwart van de deelnemers ziet een aardwarmte-installatie wel zitten. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw “oude” huis comfortabel en energiezuinig wordt? Met duurzame investeringen in uw huis bespaart u op uw energierekening en verhoogt u het comfort in huis. Bovendien levert u een bijdrage aan een beter milieu en investeert u in de waardestijging van de woning.

Duurder uit met gas

De afgelopen jaren is de energiebelasting over gasverbruik extreem gestegen; in nog geen 8 jaar tijd met bijna 10 cent! Mede hierdoor nemen de kosten van de energierekening flink toe: over het algemeen zijn huishoudens in 2018 zo’n € 50 duurder uit. Investeringen in energiebesparende maatregelen verdienen zichzelf terug. Maar hoe pakt u het aan?

Stap 1. Doe de HuisScan op GreenHome

Check met de HuisScan wat u kunt besparen op de energierekening en ontdek welke maatregelen geschikt zijn voor het verduurzamen van uw woning. Dak- of vloerisolatie, zonnepanelen of een warmtepomp, er is meer mogelijk dan u denkt. Lees meer op greenhome.nl.

Stap 2. Selecteer de maatregelen

Maak een selectie uit de mogelijke maatregelen en lees wat iedere maatregel precies inhoudt. De onafhankelijke specialisten van GreenHome kunnen u daarbij helpen (ook met betrekking tot mogelijke subsidies).

Stap 3. Vraag offertes op

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u offertes aanvragen bij vakspecialisten uit uw regio.

Stap 4. Regel de financiering

U kunt uw duurzame verbouwing financieren met een Energiebespaarlening, subsidies van de overheid, door een extra hypotheek te nemen of met spaargeld.

energiezuinig wonen

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.