Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Even kennismaken met mr. Mireille A.M. van Kleij – van Esch

Mijn naam is Mireille van Kleij, ik ben toegevoegd notaris bij Ouwerkerk Notariaat. Ik vervul deze functie sinds juli 2015. Daarvoor heb ik, na mijn rechtenstudie in Utrecht, 15 jaar als kandidaat-notaris op diverse notariskantoor gewerkt, vooral in de regio Rotterdam. Sinds oktober 2011 werk ik met Ron Ouwerkerk samen bij Ouwerkerk Notariaat in Nissewaard.

Als toegevoegd notaris ben ik, net als notaris Ron Ouwerkerk, verantwoordelijk voor het voeren van besprekingen met cliënten en het ondertekenen van de aktes op kantoor. Het verschil met de notaris is dat ik als toegevoegd notaris geen ondernemer ben.

Al vanaf het eerste begin ligt mijn liefde en belangstelling binnen het notariaat bij het familierecht. Ik ben graag in gesprek met cliënten over hun testament, samenlevingscontract, huwelijksvoorwaarden, levenstestament enzovoorts. Het boeit mij dat iedere persoon en iedere situatie weer anders is en ik denk graag met u mee om samen met u tot een goede regeling te komen.

Verder bied ik mijn ervaring en kennis aan bij het afwikkelen van nalatenschappen. Ik heb de leergang executele gevolgd bij de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX) en ben bij deze organisatie aangesloten. Het afwikkelen van een nalatenschap is voor nabestaanden en niet professionele executeurs vaak een emotionele en tijdrovende taak. Als ervaren executeur kan ik deze taak voor u uitvoeren of degene die is aangewezen, daarin bijstaan. Wilt u weten wat Ouwerkerk Notariaat voor u op dit gebied kan betekenen, dan kunt u met mij een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

 


 Misschien is dit ook interessant voor u:

Ons team Contact

Direct een afspraak maken? Wij bellen u.

Komt het u beter uit wanneer wij u bellen voor informatie, advies of een afspraak? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

  Vraag offerte aan

  Wilt u even met ons overleggen? De koffie staat altijd klaar.

  Maak een afspraak

  Blijf op de hoogte

  Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

   Contact

   Bezoekadres
   Boyleweg 8
   3208 KA Spijkenisse

   T 0181 627 027
   F 0181 627 044
   E info@ouwerkerknotariaat.nl

   Openingstijden

   Maandag t/m vrijdag
   08:45 – 12:30 uur
   13:15 – 17:00 uur

   Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.