Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Ondernemen met de paplepel ingegoten in regio Voorne Putten!

In de gemeente Voorne-Putten is een project gaande op een school waar alle aspecten van het ondernemerschap aan bod komen: van het bedenken van een ‘gat in de markt’, de boekhouding, het ontwerp van een logo tot het uitgeven van aandelen en het houden van aandeelhoudersvergaderingen (VoornePutten.nl, 2018). Omdat Voorne-Putten zo’n ondernemende gemeente is organiseert Startersdagen.com een startersdag op 17 april om ondernemers te helpen bij het starten van een eigen bedrijf!

Vrouwelijke ondernemers

De regio Voorne-Putten scoort verder hoog op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap. De gemeente Brielle heeft zelfs met bijna 42,3% een van de hoogste percentages aan vrouwelijke startende ondernemers van Nederland. Maar ook Westvoorne en Hellevoetsluis scoren hier bovengemiddeld (GrootHellevoet.nl, 2018). Een reden te meer om de startersdag in Voorne-Putten te bezoeken op 17 april!

Succesvol starten

Succesvol ondernemen vergt een goede voorbereiding. Daarom organiseert Startersdagen.com, op initiatief van de Rabobank Voorne-Putten/Interpolis en de gemeenten Westvoorne, Hellevoetsluis, Brielle en Nissewaard, een evenement speciaal voor pre-starters, startup en scale-up ondernemers. De avond is bedoeld om starters verder op weg te helpen en goed voor te bereiden op het ondernemerschap. De startersdag vindt plaats op 17 april in de ‘De Boekenberg’ in Spijkenisse.

Programma

De startersdag is bedoeld voor oriënterende starters, net begonnen starters en ondernemers die toe zijn aan de volgende stap met hun jonge onderneming. De avond bestaat uit een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk seminars te volgen over online bankieren, online en offline communicatie, temperamentvol ondernemen, belastingdienst. Daarnaast speelt het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol deze avond.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via www.startersdagen.com. Hier kan tevens een keuze worden gemaakt in seminars en workshops.

Locatie

Boekenberg
Markt 40
3201 CZ Spijkenisse

Bekijk de flyer!

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.