Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Rondneuzen op Funda: hier staat het duurste huis van Spijkenisse

De woningmarkt is op dit moment op zijn zachtst gezegd overspannen. Bijna dagelijks lezen we wel nieuwsberichten over torenhoge huizenprijzen en krapte op de woningmarkt. Toch is rondkijken op Funda misschien wel één van de meest populaire bezigheden onder mensen die op zoek zijn naar een leuke woning. Het leukste aan ‘Funda-en’ is misschien wel het ongegeneerd gluren bij de allerrijkste buren uit uw gemeente. En in welke buurt bent u het goedkoopste uit?

Compact

Het goedkoopste stulpje van Spijkenisse is een appartement, gelegen aan de Akeleistraat 38 b. Voor slechts € 84.500 bent u dan de trotse eigenaar van een appartement van 40 m² met één kamer. Funda ziet het grootste pluspunt in het aankoopbedrag en houdt het erop dat dit studio appartement vooral erg “betaalbaar” is. U kunt wel genieten van een (klein) balkonnetje op het zuiden met een fraai uitzicht. Groter is natuurlijk ook niet altijd beter…

Object

Het allerduurste onderkomen in Spijkenisse staat aan het Drogendijk 24. Voor slechts € 799.000,- bent u de eigenaar van dit enorme “object” met wel tien kamers en een woonoppervlakte van 530 m². Dit is echt een bijzonder huis, zo bijzonder dat Funda de hele tijd de term ‘object’ hanteert. Maar het is ook wel moeilijk te vatten wat u allemaal krijgt als u de nieuwe bewoners van dit onderkomen wordt. U heeft in ieder geval geen last van de buren, want de woning is gelegen op een ruim perceel eigen grond (circa 5.100 m2) met optimale vrijheid en privacy. Daarnaast is dit object zeer geschikt voor paardenliefhebbers met o.a. geïsoleerde stal voorzien van 5 boxen, solarium, spuit plaats en zadelkasten; gedraineerde buitenbak van 20 x 40 (eb en vloed) en overkapte geïsoleerde stapmolen. Dus paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.

Buiten Spijkenisse

Wilt u eens heel iets anders? Het goedkoopste huisje van Nederland staat in Rijswijk. Het betreft een zogenaamde ‘MiniVilla’ van 52 vierkante meter. De woning is onderverdeeld in twee ruimtes: een living en een slaapkamer. De villa kost €44.000,-. Kunt u tenminste opscheppen dat u in de goedkoopste villa van de Randstad woont.

De duurste woning staat in Aerdenhout: €16.750.000,-. Dit landgoed is de duurste woning die Funda op dit moment in de aanbieding heeft. Het landgoed is werkelijk van alle gemakken voorzien. Klik er gauw eens doorheen en waan u voor heel even de trotse bezitter van dit huis. Dromen mag altijd…

Heeft één van deze huizen uw interesse gewekt? Dan staan wij graag voor u klaar om alle notariële zaken voor te regelen!

Funda

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.