Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Waar zeg ik ja tegen?

Stel uw moeder wordt een dagje ouder en gaat lichamelijk of geestelijk achteruit. Of een goede vriendin staat voor een grote operatie en is daardoor maanden aan bed gekluisterd. U bent gevraagd de belangen van uw moeder of vriendin te behartigen. Het kan gaan om financiële zaken, het nemen van medische beslissingen, het uitvoeren van persoonlijke wensen of een combinatie hiervan. Een hele verantwoordelijkheid. Zo iemand noemen we een gevolmachtigde. De afspraken worden vastgelegd in een volmacht of levenstestament.

De KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) heeft speciaal over dit onderwerp een brochure uitgebracht waarin u meer informatie vindt over de taken en verantwoordelijkheden van de gevolmachtigde: u dus. En over het inrichten en uitvoeren van deze taken. Het kan u ook helpen bij het nemen van een besluit. Wil ik wel optreden als gevolmachtigde voor deze persoon? En welke taken neem ik dan op mij? U bent namelijk niet verplicht dit te doen.

Bekijk hier de brochure

Wilt u na het lezen van deze brochure meer weten over het levenstestament? Lees dan ook het artikel over de campagne ‘Wie van de drie…’ hieronder dat wij eerder geplaatst hebben over dit onderwerp. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Campagne ‘Wie van de drie’

Waar zeg ik ja tegen

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.