Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Waarmee kunnen we u helpen?

Als notaris helpen we u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. Dat kan over privézaken gaan, zoals de koop of verkoop van uw huis of het opstellen van uw testament. Maar we ondersteunen u ook als u ondernemer bent, bijvoorbeeld bij de keuze van de rechtsvorm van uw bedrijf en bij kwesties rond bedrijfsopvolging. Vervolgens leggen we deze zaken vast in een notariële akte: een bindende, rechtsgeldige afspraak op papier.

Niet verplicht, wél handig

Soms is het verplicht om zaken te regelen via de notaris. Bijvoorbeeld als u een huis gaat kopen of verkopen, of als u een testament wilt opstellen. In andere gevallen is dat niet verplicht, zoals bij het vastleggen van afspraken over schenkingen of levenstestament, het splitsen van een gebouw in meerdere woningen of het oprichten van uw bedrijf. Toch is advies van de notaris dan handig. Wat u vastlegt in een notariële akte worden rechtsgeldige en bindende afspraken. Dat geeft een aangename zekerheid. Ook kan er mogelijk een belastingvoordeel ontstaan door zaken vast te leggen in een notariële akte, bijvoorbeeld bij een samenlevingsovereenkomst en een testament. En dat is altijd meegenomen

De voordelen op een rij

 • Het mooie aan ons vak is dat we geheel onafhankelijk en onpartijdig werken. We behartigen de belangen van alle betrokkenen.
 • Alles wat u aan ons vertelt is geheim. Wij delen niets met anderen, ook niet met uw (zaken)partner. (Belastingdienst, politie en justitie moeten we op hun verzoek wel inzicht geven in het betalingsverkeer)
 • Bent u ondernemer? Als notaris kennen we de zakelijke ins-and-outs én we kijken naar uw privésituatie. Een handige combinatie, want die twee staan immers niet los van elkaar.
 • Een notariële akte geldt als bewijs in de rechtszaal; u hebt deze altijd bij de hand, want wij (en onze opvolgers) bewaren deze eeuwig voor u.

 

Heeft u vragen over onze diensten? Stel ze gerust.

Notaris

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.