Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

“Wat is rentemiddeling?”

“Rentemiddeling is een manier om een lagere hypotheekrente af te sluiten ondanks dat uw rentevaste periode nog niet voorbij is. Daarmee verlaagt u per direct uw maandlasten. Rentemiddeling is interessant voor mensen met een koopwoning die hun hypotheek hebben afgesloten tegen een hogere rente en nog een paar jaar te gaan hebben in hun rentevaste periode, terwijl de actuele marktrente nu extreem laag is. Door rentemiddeling toe te passen kunnen zij toch profiteren van de rentedaling. U kunt rentemiddeling alleen aanvragen bij uw eigen geldverstrekker.

Nieuwe rentevaste periode

Bij rentemiddeling krijgt u een nieuwe rentevaste periode. De rente die u betaalt wordt gemiddeld met de actuele marktrente. Daarbij komt nog wel de boete die u moet betalen voor het aanpassen van de nog lopende rentevaste periode. Gelukkig wordt die boete opgenomen in het nieuwe rentepercentage en wordt de boete op die manier ook uitgesmeerd over een langere periode.

Nog niet alle geldverstrekkers bieden de mogelijkheid van rentemiddeling op dit moment aan. In dit overzicht ziet u welke geldverstrekkers het wel en (nog) niet aanbieden.”

Hypotheek-rentemiddeling

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.