Telefoon 0181 627 027 Mijn dossier Ouwerkerk Online

Nieuws

Zo bespaart u geld op uw hypotheek

Bij het aanschaffen van financiële producten kunt u al snel honderden euro’s besparen. Autoriteit Consument & Markt (ACM) zocht precies uit welk voordeel er waar te halen valt.

Wanneer producten voor het eerst worden aangeschaft, is wat u kunt besparen het grootst. Maar overstappen kan soms ook een hoop geld schelen. Door slim te vergelijken, kan een jong gezin tussen de € 900 en € 2.100 per jaar goedkoper uit zijn. Voor een ouder echtpaar ligt de besparing zelfs tussen de € 1.000 en € 2.400 per jaar.

Kijken, kijken en dán pas kopen

Chris Fonteijn, bestuursvoorzitter ACM, spoort consumenten aan om goed rond te kijken voordat ze met een partij in zee gaan. “Het is wellicht niet de leukste klus die u kunt bedenken, maar rondkijken en vergelijken levert soms die extra euro’s op die u ergens anders aan kunt besteden. Consumenten die kijken, vergelijken en daarna kopen of overstappen stimuleren daarmee de concurrentie. Bedrijven gaan dan meer keuzes bieden of een aantrekkelijker aanbod doen.”

Vooral op hypotheken valt flink wat te besparen. De prijsverschillen tussen de goedkoopste en de duurste hypotheek zijn namelijk groot. Kijk dus bij het uitzoeken vooral kritisch naar de hoogte van de rente.

Scherp houden

Door constant op zoek te gaan naar de beste deal, houden shoppers & overstappers bedrijven scherp en stimuleren ze kwaliteit en innovatie. Aanbieders moeten immers hun producten en diensten aantrekkelijk maken én houden om klanten te winnen en te binden. Dat leidt tot scherpere prijzen en dus veel voordeel voor de klant en zijn of haar portemonnee.

Bron: ACM.nl

Hypotheek besparen

Wilt u een offerte? Deze maken we graag voor u in orde!

Vraag offerte aan

Blijf op de hoogte

Als eerste horen over interessante events en nieuwtjes? Schrijf u in, dan houden we u per e-mail op de hoogte.

  Contact

  Bezoekadres
  Boyleweg 8
  3208 KA Spijkenisse

  T 0181 627 027
  F 0181 627 044
  E info@ouwerkerknotariaat.nl

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  08:45 – 12:30 uur
  13:15 – 17:00 uur

  Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om een afspraak te maken. Neem contact op en we bespreken uw wensen.